Activiteiten

Hieronder zie je alle aankomende activiteiten op een rij

Medewerkers foutloos laten werken. Onmogelijk? Echt niet! 

Medewerkers snel en in één keer iets goed aanleren kan met Training Within Industry (TWI)! Of het nu gaat op het inwerken van medwerkers of het implementeren van nieuwe processen. Alles begint met het trainen van medewerkers op de werkvloer.

4 juli 2023 | Suplacon, Assemblageweg 11, 9304 BB Emmeloord | ontbijt 8:00 (optioneel) | 8:30 - 10:00 presentaties | 10:00 - 10:30 rondleiding Suplacon (optioneel)

 

Programma

Medewerkers snel en in één keer iets goed aanleren kan met Training Within Industry (TWI)! Of het nu gaat om het inwerken van medewerkers of het implementeren van nieuwe processen. Alles begint met het trainen van medewerkers op de werkvloer. 

Jouw personeel is een onmisbare schakel in het succes van je bedrijf. Hun kwaliteiten optimaal benutten, daar gaat het om. Door met jou de werkvloer op te gaan, helpt TWI Company bij het vinden van de optimale werkwijze. Met TWI worden potentiële verbeteringen direct inzichtelijk gemaakt, hiermee is de basis voor de training gelegd. Met als resultaat dat medewerkers foutloos zullen werken en processen verbeterd zijn. 

 

Ben jij benieuwd naar hoe TWI jouw bedrijf effectiever kan laten werken? Schrijf je dan in voor de bijeenkomst van 4 juli. Babette Huizinga (TWI Company) zal je alles vertellen over TWI, Anne Visscher (suplacon) zal praktische voorbeelden geven en praktijkopleiders Blazenko en John (Suplacon) zitten als panel voor je klaar, zodat je alles direct kunt vragen. Zo leer je gelijk de fijne kneepjes van het vak! 

 

Meld je dan hieronder aan voor de TWI bijeenkomst!

 

Naam
E-mail
Bedrijf
Aantal personen
Ik heb de volgende wensen voor het ontbijt